Een onvergetelijk cadeau

Mijn eerste 18 jaar is hét boek vol met ‘oh ja!’-momenten. Droom weg bij alle hoogtepunten uit jouw jeugd. Zo beleef je de meest spraakmakende momenten uit de eerste 18 jaar van jouw leven opnieuw. 

Aan welke hits, films en tv-programma’s heb je mooie herinneringen? Hoe was de mode toen, het straatbeeld en de rages? Welke sporthelden zijn je bijgebleven? En wat was het nieuws waar iedereen het over had?

Mijn eerste 18 jaar staat boordevol jeugdsentiment. Met maar liefst 182 pagina’s aan kleurrijke foto’s, anekdotes en iconische beelden uit jouw jonge jaren. Ook hebben we per jaar de grootste hits voor je verzameld. Scan de code en beluister jouw hits.

GEEF EEN TIJDREIS CADEAU

Voel je weer nét als toen.
Met Mijn eerste 18 jaar.

HERBELEEF
JE JEUGD!

Herbeleef je eerste 18 jaar

Met de boeken van Mijn eerste 18 jaar is er voor iedereen van 40 jaar tot en met 75 jaar oud een boek dat de eerste 18 levensjaren in beeld brengt.

Ben je geboren in 1947? Dan kies je het boek dat start in 1947 en loopt tot 1965. Geboren in 1972? Dan start jouw boek in 1972 en loopt het tot 1990. In totaal zijn er 36 boeken.

Droom weg bij al die prachtige jeugdherinneringen, naar die bijzondere tijd waarin jouw jeugd zich afspeelde. Een boek vol spraakmakende ‘O ja’-momenten.

Per jaar lees je over de belangrijkste binnenlandse en buitenlandse gebeurtenissen, de mooiste sportmomenten, de muziekhits, de films, de sterren, de spraakmakende tv-programma’s en reclames, de mode, de rages en meer. Ook geniet je als lezer van veel fullcolourafbeeldingen van typische voorwerpen uit die tijd die we bijna zijn vergeten.

Van welke hits was jij fan op je 16e?
Wat was er te zien op TV en in de Bios?

Een persoonlijk cadeau om te geven of te krijgen, in het boek kun je terugblikken op je geboortejaar én op de zeventien jaar daarna.