Een onvergetelijk cadeau

Mijn Eerste 18 Jaar is hét boek vol met ‘oh ja!’-momenten. Droom weg bij alle hoogtepunten uit jouw jeugd. Zo beleef je de meest spraakmakende momenten uit de eerste 18 jaar van jouw leven opnieuw. 

Aan welke hits, films en tv-programma’s bewaar je mooie herinneringen? Hoe waren de mode toen het straatbeeld en de rages toen? Welke sporthelden zijn je bijgebleven? En wat was het nieuws waar iedereen het over had?

Mijn Eerste 18 Jaar staat boordevol jeugdsentiment. Met maar liefst 180 pagina’s aan kleurrijke foto’s, anekdotes en iconische beelden uit jouw jonge jaren. Ook hebben we per jaar de grootste hits voor je verzameld. Scan de code en beluister jouw hits.

GEEF EEN TIJDREIS CADEAU

Voel je weer net als toen.
Met Mijn Eerste 18 Jaar.

HERBELEEF
JE JEUGD!

Herbeleef je eerste 18 jaar

De serie Mijn Eerste 18 Jaar bestaat uit boeken voor degenen van 30 jaar en ouder. Voor elk geboortejaar is er een apart boek.

Ben je geboren in 1947? Dan kies je het boek dat start in 1947 en doorloopt tot 1965. Geboren in 1972? Dan start jouw boek in 1972 en is 1989 het laatst beschreven jaar. De serie bestaat zo uit tientallen specifieke delen.

Elk boek heeft een overzichtelijke structuur. Je leest per jaar over de belangrijkste binnen- en buitenlandse gebeurtenissen, mooiste sportmomenten, muziekhits, films, sterren, spraakmakende tv-programma’s reclames, mode, rages en meer. Ook geniet je van veel fullcolourafbeeldingen van typische voorwerpen uit die tijd die we bijna zijn vergeten.

Droom weg bij al die prachtige jeugdherinneringen en beleef de in de vergetelheid geraakte zaken opnieuw. Mijn Eerste 18 Jaar is een feest der herkenning en biedt gegarandeerd vele ‘oh ja!’-momenten.

Van welke hits was jij fan op je 16e?
Wat was er te zien op TV en in de Bios?

Een persoonlijk cadeau om te geven of te krijgen, in het boek kun je terugblikken op je geboortejaar én op de zeventien jaar daarna.